STORT tillykke til Cronqvist, dansk Juniormester i Omnium

Nye Bestyrelsesmedlemmer

24-Januar-2016

Nye Bestyrelsesmedlemmer

Der blev ved ekstraordinær generalforsamling valgt 3 nye bestyrelsesmedlemmer. Bruno De Haas, Morten Mikkelsen og Michael Buck Kesby,

02-December-2015

Ekstraordinær generalforsamling

Husk Ekstraordinær generalforsamling den 02.12.15 kl. 18.30 i klubben

15-November-2015

Cronqvist snuppede junior-DM med stærk afslutning

Med tre vundne omgange i det afsluttende pointløb blev Tim Cronqvist dansk juniormester i omnium, der denne weekend blev afviklet i Odense.

For at vinde omnium i det olympiske format skal man være stærk over seks afdelinger og stadig have masser at køre med til sidst.
Det viste Tim Cronqvist, at han havde, da han sikrede sig den danske mesterskabstitel for juniorer. DCR Ballerup rytteren var nummer fire inden det afgørende pointløb, men fik der hentet nok til at slutte helt i toppen.
Efter de første fem afdelinger var det ellers Kristian Eriksen og Julius Johansen, der var i spidsen og havde fordelt sejrene i afdelingerne mellem sig. Eriksen havde vundet scratch og flyvende omgang, mens Johansen havde vundet i individuelt forfølgelsesløb, udskilningsløb og 1000 meter på tid. En sjetteplads i flyvende omgang til Johansen betød dog, at Eriksen inden pointløbet førte med 192 point mod Johansens 186. Mathias Larsen, Tim Cronqvist og Arne Birkemose hang dog stadig på i topkampen med henholdsvis 176, 174 og 160 point.
I det afsluttende pointløb var det til gengæld Cronqvist, der samlede flest point. Undervejs vandt han tre omgange og dermed 60 point, mens Eriksen, Johansen og Larsen blot vandt en hver og kun 20 point. Lagt sammen med pointene fra spurterne endte Cronqvist som dansk mester med 241 point. Eriksen fik sølv med 227 point, mens Larsen med en sejr i sidste spurt sikrede bronzen foran Johansen.

15.11 af Philip Tarning-Andersen.

04-Oktober-2015

Guld ved Junior-DM til Frederik Rodenberg Madsen

Juniorrytter slog Lasse Norman ved DM
Frederik Rodenberg Madsen var hurtigst ved elitens DM i 1000 meter på tid og henviste dermed Lasse Norman Hansen til andenpladsen.
Den dobbelte danske juniormester i 1000 meter på tid, Frederik Rodenberg Madsen, er nu også dansk mester i disciplinen for eliten. DCR Ballerup-rytteren kørte i tiden 1.03,84 og var dermed 36/100 af et sekund hurtigere end den olympiske mester, Lasse Norman Hansen. Rodenbergs tid er også ny dansk rekord på dansk grund.
Umiddelbart kan det virke overraskende, at en juniorrytter vinder elitens DM i 1000 meter, men Rodenberg har tidligere kørt endnu hurtigere, da han ved junior-EM kørte i 1.03,427 som del af sit omnium. Sidste år kørte han til junior-DM hurtigere end vinderen ved elitens DM, da de blev kørt i Ballerup midt i december

03-Oktober-2015

GULD ved Junior-DM i sprint

Junior-DM i sprint endte med sejr til Timothy Berthol Hansen.
Efter en finalesejr over Jakob Joensen kunne Timothy Berthol Hansen lade sig hylde af publikum i Thorvald Ellegaard Arena-Odense som dansk juniormester i sprint. Det blev en tæt duel mellem de to hurtige ryttere i finalen, men begge gange var Hansen først over stregen.
Bronzefinalen blev et rent Aarhus-opgør mellem Johan Tiedemann Langballe og Svend Helleshøj Buch. Her var Tiedemann Langballe den bedste, og han vandt dermed din tredje DM-medalje i denne sæson, efter det tidligere var blevet til guld i pointløb og scratch.

03-September-2015

Klubmesterskab 2015

Det er besluttet at DCR og KCK sammen afholder klubmesterskab torsdag den 3. september på flyvepladsen Værløse.

Årets mesterskab afholdes med første start kl. 17.30.

Der er fælles kørsel derud fra klubben kl. 17.00, hvis man vil ellers kan man bare selv køre derud.

Start tider:

Kl. 17.30
Senior og ned til og med u17.
12 omgang. 60 km.

Kl. 17.31.
Motion. 8 omgange. 40 km

Kl.17.33.
U15 - 6 omgange. 30 km
U13 - 4 omgange. 20 km
U11 - 2 omgange. 10 km.
Nye drenge og piger uden licens kan også deltage.

Præmier og blomster uddeles til klubfesten.

Vi håber så mange som muligt møder op, så vi kan få et godt løb.

14-August-2015

DCR Junior rydder podiet ved DM

Århus Cykelbane var fredag-lørdag 14-15. august værter for Juniorernes DM på bane. En enkelt disciplin blev afholdt fredag aften, nemlig 1000 meter på tid, som blev vundet af Frederik Rodenberg Madsen (Danmarksmester), foran Timothy Berthol Hansen og T​im Vang Cronqvist, alle ryttere fra DCR Ballerup.
Stort tillykke.

10-August-2015

Flotte resultater til DCR Junior

DCR Ballerup Junior ryttere leverede flotte resultater i Randers Bike Week

I dagene 30. juli til 2. august deltog 4 DCR Ballerup junior ryttere i det velorganiserede Randers Bike Week, som blev afviklet over fire etaper omkring Randers. Rytterne var Andreas Lorentz Kron, Jonas Petersen, Tim Vang Cronqvist og Timothy Berthol Hansen. Rytterne leverede flotte resultater, hvor Timothy vandt to af fire etaper, Jonas vandt den prikkede bakke-trøje og Andreas og Jonas sluttede som nummer 4 og 6 i det samlede klassement og holdet tog den samlede andenplads i holdkonkurrencen. Den altid stærke Tim Vang Cronqvist blev desværre ramt af et maveonde, men gennemførte alligevel alle etaper.

14-Juli-2015

Sølvmedalje ved Europamesterskabet på bane

Stort tillykke med sølvmedajlen til vores 2 ryttere, Frederik Rodenberg Madsen og Tim Vang Cronqvist, som var udtaget til at deltage i 4000 mtr. holdforfølgelsesløb for banelandsholdet.

Det danske juniorlandshold i 4000 meter holdforfølgelsesløb vandt sølv ved EM. Holdet tabte finalen til et meget stærkt russisk hold.

Efter en klar ny dansk rekord på 4.08,095 i kvalifikationen stod Danmark i EM-finalen over for de forsvarende mestre fra Rusland. Det danske hold til finalen bestod af Niklas Larsen, Rasmus Lund Pedersen, Frederik Rodenberg Madsen og Tim Vang Cronqvist. Sidstnævnte var skiftet ind i stedet for Andreas Stokbro i forhold til kvalifikationen.

Russerne havde favoritværdigheden som forsvarende mestre og havde kørt lidt hurtigere end Danmark i kvalifikationen. De havde i kvalifikationen også fordel af at køre sidst og kunne derfor køre på blandt andre Danmarks tid.

Uheldig punktering:
De to hold fulgtes godt ad de første 1000 meter, hvor russerne førte med 121 millisekunder. Uheldet var dog ude for det danske hold efter 1250 meter, da Niklas Larsen punkterede, så holdet alt for tidligt blev reduceret til tre mand. Efter 2000 meter var danskerne stadig inde i kampen, men bagud med 1,4 sekunder. Danskerne var på det tidspunkt 0,3 sekunder hurtigere end deres tid fra kvalifikationen. I finalens sidste halvdel kunne det danske hold ikke hamle op med russerne og tabte klart terræn.

Russerne vandt guldet i tiden 4.05,305: En tid, som det danske hold næppe havde kunnet hamle op med uanset hvad. Danskerne sluttede i tiden 4.12,141, hvilket stadig er den næsthurtigste tid, noget dansk juniorhold nogensinde har kørt - kun overgået af kvalifikationstiden fra i eftermiddags. I bronzefinalen vandt Polen over Schweiz.

22-April-2015

1. afdeling af Sommer Cup

Årets Sommer Cup 2015 startede i går på Flyvestationen. Næsten 50 til start fra vores to klubber. Fantastisk opbakning fra alle sider.

Løbet blev kørt over 12 omgange og allerede på første omgang kom der angreb i højre og venstre. Efter et par omgange kom en gruppe fri på 9 ryttere og feltet skulle finde enighed og samarbejde. Dette er altid en svær øvelse og resulterede i, at feltet blev delt i flere mindre gruppe. Der blev kørt ræs i alle grupper og alle fik en super aften.

I front blev der kørt cykelløb mod hinanden til sidst og på den sidste omgang kom Mads og Jonas væk og resten kom en 1 og 1.

Vinderen af første afdeling blev Jonas Poulsen, Mads og Sebastian på de næste pladser.

Samlet resultat :

1, Jonas Poulsen 20 point
2, Mads Bang 19 p
3, Sebastian Refsgaard 18 p
4, Simon 17 p
5, Jørgen Sørensen 16 p
6, Rasmus Bøg 15 p
7, Mathias Lindberg 14 p
8, Tonny 13 p
9, Jeff 12 p
10, Thomas 11 p


Med venlig hilsen
Jørgen Sørensen

Så er det en realitet, DCR-Ballerup har fået godkendelse af DCU vedr. vores A team 2015, hvilket vi er meget stolte af. Team Ltech kommer til at bestå af rytterne:
Anders Bjerremand Jensen, Elias Helleskov, Frederik Schwartz, Jonas Poulsen, Mads Bang Andersen & Sebastian Refsgaard, foruden disse vil vores B ryttere Alexandar Lander og Jacob Mørkøv være tilknyttet teamet.

08-Januar-2015

Tim vinder parløb

Flot sejr til DCR Juniors Tim Vang Cronqvist og hans makker Erik Lahm i 40 km parløb for Elite, B og Junior. Tillykke til begge.

08-Januar-2015

DM sølvmedalje i 4000 mtr. holdforfølgelsesløb

DCR Ballerup havde med 4.21,55 min. bedste tid i kvalifikationen, men tre af de fire DCR-ryttere styrtede i finalen og dermed vandt Team Kelberg Roskilde, der i kvalifikationen kørte i 4.22,88.
De to hold lagde lige fra start, men efter cirka 600 meter gik det galt for DCR Ballerup, da to af vores ryttere kørte sammen, hvilket betød, at tre af rytterne styrtede med høj fart. Det betød, at finalen skudt af, og efter kommissærerne havde konfereret, blev Team Kelberg Roskilde udråbt som danske mestre, da der var kørt for langt til, at løbet kunne startes forfra.

14-12-2014

DM Bronze i Sprint for Juniorer

Stort tillykke til Timothy Berthol Hansen, som vandt Bronze i Sprint for Juniorer.

13-12-2014

DM Guld i 1000 mtr. på tid for Juniorer

Stort tillykke til Frederik Rodenberg (U17), som vandt DM Guld i 1000 mtr. på tid for Juniorer. Frederik kørte i tiden 1.04,759.

13-12-2014

DM Sølv i Pointløb for Juniorer.

Stort tillykke til Andreas Kron (U17), som vandt DM Sølv i Pointløb for Juniorer.

27-11-2014

Ny hjemmeside

Ny hjemmeside er under udarbejdelse.

Har du input til siden er du velkommen til at kontakte mig: dcr.kasserer@gmail.com, så kigger jeg på det ved lejlighed.

23-11-2014

DCR søger sponsorer

Såfremt at du/din virksomhed er interesseret i at købe "reklameplads"
på DCR bilen eller på klubtøjet til Junior eller A, er du/I velkommen til at kontakte Christian Poulsen på tlf. 30796761 for mere info.

25-10-2014

Æresmedlem 2014

Stort tillykke til Bruno de Haas, som ved klubfesten blev kåret som Æresmedlem